Welk administratietype ben jij?

De pakketten

Tegenwoordig kan de administratie voor een groot deel automatisch geboekt worden, appeltje-eitje is de gedachte die ik vaak zie. Een betaling verwerken lijkt zo gepiept, het is daarbij wel belangrijk dat het ook aan ‘de achterkant’ goed gaat. Ratio Nova ondersteunt in het op de juiste manier verwerken van de gegevens, zodat het geen rommeltje wordt en je aan het eind van het jaar niet nog veel moet puinruimen.

Voor een goede samenwerking is het van belang dat er in het begin tijd geïnvesteerd wordt. In het geval van een uurtarief loopt dit natuurlijk best hoog op, daarom werk ik bij voorkeur niet met uurtarieven. Een vast bedrag geeft je de vrijheid contact op te nemen met mij, het voordeel hiervan is dat dit ons de gelegenheid geeft een optimale samenwerking op te bouwen en dat het vooraf duidelijk is wat het gaat kosten.

Het Schoenendoos-Pakket

De volledige last van je schouders af

Heb je helemaal geen zin in die rompslomp waar je niet voor gekozen had, maar er wel voor niks bijkreeg? Het is mogelijk om de schoenendoos met al je administratie bij mij over de schutting te gooien, figuurlijk dan hè. Met alle plezier schep ik orde in de chaos, verwerk ik alles in een boekhoudpakket en verricht ik de controles en belastingaangiften.

  • Verwerken van kas- en bankmutaties, inkoop- en verkoopboekingen.
  • Aangifte OB
  • Jaarverslag
  • Inzicht in je administratie met behulp van een app

Het Maatwerk-Pakket

Ondersteuning op maat

Oké, je hebt een onderneming en het is iedere keer een worsteling om door het papierwerk heen te komen. Je hebt chronisch last van tijdgebrek of er gewoonweg geen zin in. Je kan veel tijd besparen door je werkprocessen te digitaliseren. Alles printen en archiveren in fysieke mappen hoeft echt niet meer. Veel kan digitaal en zelfs automatisch, wat heel veel handelingen bespaart.

Om je werkproces om te buigen moet er wel geïnvesteerd worden, meestal niet in geld, maar wel in tijd, die er vaak niet is. Want wat zijn dan precies de mogelijkheden, hoe werkt het en hoe pas je dit toe op jouw situatie zodat het optimaal werkt? Met het ‘Maatwerk-pakket’ gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en hoe je dit in de juiste vorm wil gieten. Digitaal doen wat digitaal kan. Naarmate je vordert zal de begeleiding afnemen. Hierna bekijken we in welke mate jij mijn ondersteuning nog nodig hebt.

Na inventarisatie van je administratie stel ik een offerte op.

Het Mini-Pakket

Aangifte inkomstenbelasting

De jaarlijkse aangifte Inkomsten Belasting (IB)

    • Basistarief enkel € 80,00 exclusief btw
    • Basistarief met fiscale partner € 100,00 exclusief btw

De Collega-Service

Bij elk pakket de Collega-service

Voor de mensen die een stok achter de deur nodig hebben, of dit gewoon fijn vinden bied ik een werkplek aan. Van deze service kan elke klant van mij gebruik maken, mijn kantoor is groot genoeg hiervoor. Je werkt zelfstandig aan je eigen administratie en wanneer nodig ben ik er voor vragen.

My Shopping Cart