Welk administratietype ben jij?

De pakketten voor particulieren

Voor de administratie van particulieren is de vraag en behoefte anders dan voor ondernemers. De papierwinkel van de overheid, instanties en leveranciers de baas zijn is voor sommigen een uitdaging of een last waar ze geen zin in of tijd voor hebben.

Ook voor deze groep mensen bied ik verschillende pakketten aan met het voornaamste uitgangspunt: een werkwijze op maat creëren. Een werkwijze dat past bij de persoon en zoveel mogelijk zelfstandigheid aanmoedigt zorgt voor rust en vertrouwen. Bij particulieren werk ik graag aan huis, je bent hier het meest op je gemak en we hebben alles bij de hand wat er nodig is. Op een andere plek afspreken kan natuurlijk altijd, dan is het belangrijk alle van belang zijnde documenten mee te nemen.

Het Schoenendoos-Pakket voor particulieren

De volledige last van je schouders af

Wanneer je helemaal geen omkijken naar je administratie kan of wil hebben dan neem ik graag de last van je schouders over.

Bijvoorbeeld:

 • Het afhandelen van binnengekomen formulieren en documenten van bijvoorbeeld de Belastingdienst of de gemeente.
 • Indienen van de juiste gegevens ten behoeve van toeslagen, subsidies en budgetten.
 • Controle op en verrichten van betalingen
 • Archivering
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Binnen een straal van 5 km van Lent breng ik geen reiskosten in rekening, buiten deze 5 kilometer reken ik €0,19 per kilometer exclusief btw
 • €35,00 per uur exclusief btw

Het Maatwerk-Pakket voor particulieren

Door de bomen het bos weer zien

Wanneer het een uitdaging is om door het papierwerk heen te komen, of je chronisch last van tijdgebrek hebt kan het helpen om iemand met je mee te laten kijken naar je werkwijze. Je kan veel tijd besparen door bijvoorbeeld je werkprocessen te digitaliseren of duidelijk voor ogen te hebben wat de hoogste prioriteit heeft.

Met het ‘Maatwerk-pakket’ gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en hoe jij door de bomen het bos weer kan zien. Hierna bekijken we in welke mate jij mijn ondersteuning nog nodig hebt.

Na inventarisatie van je administratie stel ik een offerte op.

Het Mini-Pakket voor particulieren

Aangifte inkomstenbelasting

De jaarlijkse aangifte Inkomsten Belasting (IB)

  • Basistarief enkel € 80,00 exclusief btw
  • Basistarief met fiscale partner € 100,00 exclusief btw

De Collega-service

Bij elk pakket de Collega-service

Voor de mensen die een stok achter de deur nodig hebben, of dit gewoon fijn vinden bied ik een werkplek aan. Van deze service kan elke klant van mij gebruik maken, mijn kantoor is groot genoeg om naast mij te komen zitten. Je werkt zelfstandig aan je eigen administratie en wanneer nodig ben ik er voor vragen.

My Shopping Cart