Logo witte O

De naam 'Ratio Nova'

Nova
‘Nova’ heeft een waardevolle betekenis voor mij. ‘Nova’ is Latijn voor ‘nieuw’, maar dit is ook onderdeel van het woord ‘Supernova’, een bepaalde fase van een ster. Mijn vader vertelde altijd veel over de sterren en het universum, sterrenkunde was een grote hobby van hem. Helaas is hij niet meer onder ons. De periode voor zijn dood was heel erg emotioneel en intens en zijn dood zelf zorgde voor vragen over mijn eigen leven. Gesterkt door het veranderende inzicht in het leven en de steun en liefde die we kregen in deze periode, vond ik de energie om het roer om te gooien. Niet meer blijven hangen in deze fase, maar de nieuwe energie gebruiken om het heft in eigen handen te nemen. Opfleuren, het helder voor ogen hebben, een nieuwe fase starten, net als een Supernova.

Ratio
‘Ratio’ heeft een ‘rationelere’ betekenis. Dit is ook een Latijns woord en geeft de verhouding tussen twee getallen weer, de verhouding, de balans. Naast dat dit letterlijk verwijst naar mijn vak als boekhouder, bedoel ik met het woord ‘Ratio’ een bredere betekenis. Je leven in balans, de balans houden tussen werk en privé, autonomie en verplichting; wat moet en wat je graag doet.
De balans van een roze flamingo, stevig staan op één been.

De service van Ratio Nova

Het Schoenendoos-Pakket

Wil je zo min mogelijk omkijken hebben naar je administratie? Gooi je schoenendoos met bonnen bij mij over de schutting!

Het Maatwerk-Pakket

Wat kan en wil je zelf doen aan je administratie en waar kan ik je in ondersteunen?

Het Mini-Pakket

Lukt het allemaal wel en wil je alleen je aangifte inkomstenbelasting uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook!

Daarom kies je voor mij:

Eigen-wijs, voor zakelijke en particuliere klanten

Ik help je met de basis die elke financiële administratie met zich meebrengt én ik help je om het makkelijker en sneller voor jezelf te maken. We gaan samen op onderzoek naar een balans in wat je zelf zoveel mogelijk kunt doen, en waar ik je in kan ondersteunen. Eigenlijk is het met de huidige digitale mogelijkheden best simpel wat je zelf kunt doen.

Met mijn persoonlijke aandacht voor jou als klant ontstaat er meer rust en balans tussen wat moet en wat je graag doet.

  • Zelfredzaamheid heeft prioriteit
  • Van intensief contact naar vertrouwd
  • Veel creativiteit voor een passende werkwijze
  • Een open en integer karakter

Mijn volledige ‘droom’ vind je beschreven in mijn ondernemingsplan.

My Shopping Cart